Despre noi

Agripunct sunt doua societati cu capital integral privat, infintate in anul 2003 in comuna Atel, judetul Sibiu, care au ca obiectiv principal de activitate comercializarea utilajelor agricole, precum si a unei game complete de piese de schimbaccesorii si componente pentru utilaje agricole.

Experienta dobandita de-a lungul aniilor precum si profesionalismul si seriozitatea ne-au adus un portofoliu consistenti de clienti care activeaza in domeniul agriculturii. De asemenea, furnizam solutii complete clientiilor in conditii deosebit de favorabile. Agripunct  acopera o gama larga de produse pentru cele mai raspandite marci de utilaje, precum Jonn Deere, Case, Claas, New Holland, Deutz etc.

In oferirea celor mai bune solutii pentru utilajele dumneavoastra ne bazam pe furnizorii nostri externi din Franta. Pe langa reperele noi oferim si piese si subansamblele reconditionate cu garantie de 6 luni.


Ce inseamna Agripunct?


PROFESIONALISM
Tratarea cu atentie deosebita a cerintelor clientului, identificarea exacta si rapida a reperelor solicitate, oferirea celor mai bune solutii de pret / calitate / timp livrare.

CALITATE RIDICATA
Piesele, componentele si accesoriile comercializate sunt de cel mai inalt grad calitativ, fie ca sunt originale, aftermarket sau chiar reconditionate, dupa dorinta clientului.

PROMTITUDINE
In incercarea de a intampina nevoile clientiilor incercam sa asiguram termen de livrare cat mai scurt.

CEL MAI BUN RAPORT PRET SI CALITATE
Calitatea superioara a utilajelor si a pieselor furnizate, import Franta, precum si preturile competitive, ne situeaza la cel mai bun raport pret-calitate de pe piata

SOLUTII COMPLETE IN DOMENIU
Pe langa acoperirea tuturor categoriilor de piese, componente si accesorii pentru utilaje si utilaje agricole va oferim si consultanta pentru achizitii de utilaje, piese si service, gasind impreuna cele mai bune solutii.

SCOPUL NOSTRU
Disponibilitate de 100 % fata de client si convingerea ca un client multumit va aduce alti clienti noi