Termeni si conditii

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se aplică tuturor vânzărilor de produse de către SC AGRIPUNCT SRL, prin intermediul magazinului online http://piesetractoaresicombine.ro/ către cumpărător. 

Prin lansarea unei comenzi (electronice sau telefonice), prin intermediul magazinului online http://piesetractoaresicombine.ro/, cumpărătorul acceptă forma de comunicare (electronică sau telefonică) cu ajutorul căruia vânzătorul își desfășoară activitatea.

Prețurile produselor afișate pe site sunt exprimate în LEI și conțin TVA.  Toate ofertele și promoțiile sunt valabile în limita stocului disponibil.  SC AGRIPUNCT SRL își rezervă dreptul de a modifica prețul produselor, în momentul în care consideră necesar, afișate pe site-ul http://piesetractoaresicombine.ro/.

De altfel,  SC AGRIPUNCT SRL are dreptul de a modifica structura site-ului, de a întrerupe parțial sau temporar funcționarea serviciilor furnizate prin intermediului site-ului http://piesetractoaresicombine.ro/, fără a fi necesară notificarea utilizatorilor în acest sens.

Orice comandă este compusă din produse ce se regăsesc în oferta magazinului online, datele personale utile pentru întocmirea facturii fiscale și mențiunile/specificațiile cumpărătorului.

Datele personale ale utilizatorilor sunt folosite de către SC AGRIPUNCT SRL pentru confirmarea comenzilor și pentru livrarea acestora. Datele personale furnizate de către clienți sunt confidențiale.  SC AGRIPUNCT SRL se angajează să nu furnizeze aceste date altor persoane, iar utilizarea acestora se va face strict în relația dintre clienți și magazin.

SC AGRIPUNCT SRL se obligă să respecte drepturile clienților conferite de legea 677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la preclucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

SC AGRIPUNCT SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc în orice moment a produselor prezentate, însă clientul va fi informat despre indisponsabilitatea produselor.  

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit aplanarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanței.

Continuarea acțiunii dumneavoastră presupune acordul cu  acești Termeni și Condiții.