Livrari

Modalitati de livrare:

-Livrare prin curier: Fan Curier, Urgent Cargus, TNT.

-Ridicare de la sediu


Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si de greutatea coletului.

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul: Luni - Vineri pana in ora 16:00, sunt livrate in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate Vinerea dupa ora 16:00, Sambata si Duminica se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau email de catre responsabilul de vanzari.

Durata de livrare                                                                                                          

Pentru produsele care sunt semnalizate in site "Stoc", termenul de livrare este de 48 ore lucratoare calculate de la primirea emailului de confirmare a comenzii.

Pentru produsele care nu se afla in stoc si se aduc la comanda, termenul de livrare la client este de 4-5 zile.

Garantie si Retur

Toate produsele comercializate de catre AGRIPUNCT dispun de garantie conform legilor in vigoare din Romania, 449 art. 16 din 2003. Termenul de garantie al produselor este de 30 zile.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile  de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul firmei de curierat.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia cu unul conform comenzii initiale. Daca AGRIPUNCT nu poate inlocui produsul, se va restitui contravaloarea produsului. Cumparatorul va notifica AGRIPUNCT prin email la agripunct@gmail.com asupra intentiei sale de returnare a bunurilor, specificand numarul comenzii si obiectele pe care doreste sa le returneze, dar si contul bancar in care doreste restituirea contravalorii produselor.

Coletul cu produsele returnate va fi trimis de catre client prin firma de curierat, fara ramburs si cu transportul achitat la adresa: Str.Mediasului, Nr.118, Saros pe Tarnave, Jud Sibiu.

Costul returnarii produselor va fi suportat de client.

Costul transportului produselor in cazul returului de la AGRIPUNCT  catre client si de la client catre AGRIPUNCT,  revine in  sarcina clientului. VA RUGAM SA VA ASIGURATI DE INDEPLINIREA CONDITIILOR DE MAI SUS INAINTE DE A RETURNA UN PRODUS. IN CAZ CONTRAR, NE PARE RAU, DAR NU VA PUTEM RESTITUI CONTRAVALOAREA ACESTUIA.

In momentul lansarii unei comenzi, clientul este de acord cu termenii si toate conditiile prezentate mai sus!